Zomerweek Draaien 2017/2018 – 1

De zomer draait door…oefening en examentrainingsbb-keramiek-14

Is draaien je passie of wil je dat bij jezelf ontdekken? Dan is deze week iets voor jou.
Bij de SBB in Gouda kun je nu ook in de zomer terecht. In twee weken in de maand augustus kun je bij ons komen draaien. Wie wil dit nou niet? Een hele week geen zorgen aan je hoofd. In plaats daarvan neem je plaats achter de draaischijf en ga je lekker aan de slag. De klei ligt voor je klaar en wil dolgraag  bewerkt worden tot prachtig gedraaide vormen. We gaan spelen met de klei. Elke dag worden er nieuwe technieken aangeboden. We nemen er uitgebreid de tijd voor om deze vaardigheden onder de knie te krijgen. Natuurlijk is er ook ruimte voor eigen inbreng.
Er wordt gewerkt in kleine groepen en je wordt begeleid door een ervaren SBB docent Susanne Silvertant.  Daarnaast is er in deze cursus de mogelijkheid om je voor te bereiden op het examenjaar van de SBB.
In een week tijd nemen we de opdrachten door zodat je al weet welke vaardigheden je nodig gaat hebben voor het examen. In vogelvlucht gaan we door de opdrachten heen maar we nemen wel ruimschoots de tijd om alle technieken te oefenen.  Door deze training krijg je meer zicht op het examen en de eisen die hiervoor gesteld worden.De SBB beschikt over logeer suggesties.

image

ZOMERWEEK DRAAIEN 1

Data: van maandag 31 juli 2017 t/m vrijdag 04 augustus 2017. 
Tijd: 10.00 -16.00 uur
Docente :  Susanne Silvertant
Kosten: € 410,–  De prijs bij de SBB is incl. materiaal, stoken

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website:  http://sbbgouda.nl/inschrijven-keramiek/